De Galashow

za 12 aug 19:00, tickets € 19 – € 24
Dit wil je echt wilt niet missen! De Galashow, een feest voor jong en oud, is een presentatie van het beste dat de (Nederlandse) paardensport te bieden heeft, gecombineerd met een aantal internationale hoogtepunten. En natuurlijk doen onze geliefde IJslandse paarden ook mee. We gaan het volledige programma nu nog niet verklappen, maar lees gerust verder voor meer informatie over de lineup.

Dutch Vaulting team

Het Dutch Vaulting Show Team bestaat uit een aantal internationale top springruiters van wie sommigen zelfs tot de top 10 in de wereld behoren.

facebook, website

De Fryske Quadrille

Een showteam van Friese rijtuigen: 16 trotse Friese paarden, gespannen voor 8 sjezen met elk een paar in Fries kostuum, die op muziek een dans uitvoeren! Uniek in de wereld!

Website

Future Guys

Het team is alom bekend en treedt op in heel Europa. De teamleden tonen de bekende spectaculaire stunts uit de oude westernfilms en rodeo’s. Sommige gevaarlijke stunts laten het lef van de ruiter en het vertrouwen tussen ruiter en paard zien. Niet met je ogen knipperen!

facebook, Website

Sanne Voets

Kür op muziek

Paardensport is Sanne’s grote passie. Ze is actief in de internationale dressuur voor ruiters met een lichamelijke beperking. Sanne werd Nederlands, Europees én Wereldkampioen! In september 2016 voegde ze de Paralympische titel toe aan haar erelijst.

facebook, website

Authentieke aanspanningen

Traditioneel Gerij

Ons Nederlands erfgoed rijdt voorbij: rijtuigen, karren en arrensleeën van circa 1850 tot 1930. Een prachtige stoet van traditionele aanspanningen, blinkende paarden en koetsiers en passagiers in bijpassende kleding zorgen voor een prachtig schouwspel.

facebook, website

IJsbrand en Bram Chardon

Wereldkampioenen mennen

Vader en zoon boeken al vele jaren enorme successen in de mensport. Ze brengen ieder een prachtig vierspan uit en behaalden meerdere Nederlandse en buitenlandse kampioenschapstitels.

facebook IJsbrand, facebook Bram, website

Pierre Fleury

Vrijheidsact

De jonge Fransman Pierre Fleury groeide op tussen de paarden. Zijn show staat in het teken van vrijheidsdressuur. In zijn communicatie met de paarden maakt hij enkel gebruik van lichaamstaal en stemgebruik. Met zijn prachtige Highland paarden sluit Pierre Fleury de Galashow op sprookjesachtige wijze af.

facebook, website