Kies uw favoriete tribuneplaats

Ticketinformatie WK IJslandse paarden 2017

  Passe Partout + Passe Partout Lang Weekend + Lang Weekend Weekend Galashow
Prijs grandstand €228 €209 €208 €189 €169 €24
Prijs short side   €179   €159 €128 €19
 
Toegang maandag / zondag maandag / zondag vrijdag / zondag vrijdag / zondag zaterdag, zondag Galashow
Extra Galashow   Galashow      

Dagkaarten maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
Prijs grandstand €19 €19 €39 €49 €59 €89 €89
Prijs short side €15 €15 €19 €29 €41 €69 €69

Seating

Een kaartje geeft u recht op een vaste zitplaats langs de ovaalbaan. Daar zijn alle tribunes overdekt. U vindt uw stoelnummer op uw ticket.Ovaalbaan

In de ticketshop geeft u zelf aan waar u wilt zitten langs de ovaalbaan. U kunt kiezen uit verschillende tribunes en vakken.

  • Hoofdtribunes (North and South)
    De hoofdtribunes staan aan de lange zijden. Ze zijn verdeeld in landenvakken. Daar kunt u met de supporters van een bepaald land bij elkaar zitten.
  • Korte zijde (Short Side West)
    De tribune aan de korte zijde is opgedeeld in de vakken West A-B-C-D-E.

Wilt u met een groep bij elkaar zitten? Koop dan alle kaartjes in één keer. In de ticketshop kunt meerdere stoelen tegelijk selecteren. Let op: alle tickets die u bestelt, staan op uw naam. Daarmee neemt u de verantwoordelijkheid om alle groepsleden te informeren over de WK-huisregels.

Korting

Early bird-actie

In de voorverkoop krijgt u korting op Passe Partouts en Long weekend tickets.

Korte zijde

U kunt kiezen voor een zitplaats aan de korte zijde (Short Side West). Daar heeft u prima zicht op de baan en betaalt minder voor uw ticket.

Jeugd (3 t/m 14 jaar)

Met een jeugdticket krijgt u 50% korting. Uw kind komt in aanmerking voor een jeugdticket als hij of zij geboren is na 7 augustus 2002.

Kleine kinderen (tot 3 jaar)

Is uw kind geboren na 7 augustus 2014? Dan is zijn/haar toegang gratis. Tenminste, als u hem of haar op schoot neemt. Als u toch liever een eigen zitplaats wilt voor uw kind, koop dan een jeugdticket voor hem of haar (50% korting).

Rolstoelplateau

Als rolstoelgebruiker kunt u een plaats boeken in vak West A, het rolstoelplateau. Dit vak aan Short Side West heeft een vlakke ondergrond en biedt uitstekend uitzicht op de baan. Natuurlijk kunt u ook een of twee extra plaatsen boeken voor begeleiders.

Wilt u een plaats bespreken in het rolstoelvak (vak West A), neem dan contact op met Eventim Customer Care in Hoofddorp. Laat meteen even weten wie u meeneemt als begeleider(s) in vak West A. Dan kan Eventim tickets voor hen boeken. Voor tickets aan Short Side West geldt een gereduceerd tarief.

Neem contact op met Eventim Customer Care:
  • email: contact@eventim.nl
  • telefoon: 0900-1353
  • telefoon vanuit het buitenland: +31 (0)88-0112610

VIP tickets

Ben jij een VIP bij WK2017? Klik hier voor meer informatie. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Camping

Wilt u dicht bij het evenement blijven? Lees hier hoe u een campingplaats boekt of luxe accomodatie huurt op de Bezoekerscamping.

Huisregels

Op het WK-terrein gelden een aantal huisregels. Wanneer u een ticket koopt of een campingplaats reserveert, gaat u hiermee akkoord. De huisregels zijn vastgelegd in Rules World Championships Icelandic horses 2017.